Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu ısırılmak

Rüyada kolu ısırılmak

Rüyada kolu ısırılmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, büyük bir gelir toplayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolu ısırılmak gördüyseniz:

  • Planlardaki bir değişiklik kaçırmak istemeyeceğiniz bir maceranın önünü açabilir.

Rüyada kolunun ısırıldığını görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolundan ısırılmak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kolu ısırılmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, işten yana şansının açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koldan ısırılmak stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz tarafından ısırılmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işarettir.

Rüyada birinin parmağını ısırıp koparmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanağının ısırıldığını görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah köpek ısırması görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, bazı konularda önayak olunacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments