Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda karınca görmek

Rüyada kolunda karınca görmek

Rüyada kolunda karınca görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda karınca gördüyseniz:

  • Aslında çok da istekli olmadığınız veya sezgilerinizin size onay vermedi maceralara atılıyor, imzalar atıyor veya planlara dahil oluyor olabilirsiniz.

Rüyada kolda karınca görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda karıncalar görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, yüksek tahsil yapacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda karınca görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kazançlı çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi karınca görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karıncaya yemek vermek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada suda karınca görmek yeni alanlara yöneleceğine, hayatının da düzene gireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine işaret eder.

Rüyada karınca beslediğini görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bit ve karınca görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments