Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda karınca görmek

Rüyada suda karınca görmek

Rüyada suda karınca görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, konfor içinde olacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada suda karınca gördüyseniz:

  • Diğerlerini tetikleyen fikirler size mantıklı görünmeyebilir.

Rüyada suda karınca görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde karınca yuvası görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hep dua edeceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada karınca yumurtası görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, sorunların son bulacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karınca ve böcek görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada karıncaya yem vermek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehirli karınca görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karınca ve yumurtalarını görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına inanılır.

Rüyada karıncaların ısırdığını görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments