Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi karınca görmek

Rüyada mavi karınca görmek

Rüyada mavi karınca görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada mavi karınca gördüyseniz:

  • Sizin yaptıklarınızı ilgilendirse bile diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada mavi karınca görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada evde kanatlı karınca görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, korkularının üzerine gideceğine yorulur.

Rüyada ağaçta karınca görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman karınca görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağın üstünde karınca görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine rivayet eder.

Rüyada dev karınca görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük karıncalar görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada binlerce karınca görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments