Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada artvini görmek

Rüyada artvini görmek

Rüyada artvini görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kendisiyle de gururlanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada artvini gördüyseniz:

  • Aceleci olmamanızda fayda var.

Rüyada maaşının arttığını görmek şen kahkahalar atacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada artemis tapınağı görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine inanılır.

Rüyada kıllarının arttığını görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada paranın arttığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalettir.

Rüyada açık arttırma görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, gönlünün rahata ereceğine delalettir.

Rüyada artvini görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine alamet eder.

Rüyada ard arda aynı kişiyi görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine alamet eder.

Rüyada parasının arttığını görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments