Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paranın arttığını görmek

Rüyada paranın arttığını görmek

Rüyada paranın arttığını görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada paranın arttığını gördüyseniz:

  • Evde ani değişiklikler yapmaktan sakının.

Rüyada paranın arttığını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalet eder.

Rüyada parasının arttığını görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın fiyatının arttığını görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık arttırma görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada maaşının arttığını görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıllarının arttığını görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada artvini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına işaret eder.

Rüyada artemis tapınağı görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments