Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık arttırma görmek

Rüyada açık arttırma görmek

Rüyada açık arttırma görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yalan söylemeyeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalet eder.

Rüyada açık arttırma gördüyseniz:

  • Yardım talebinde bulunmanız durumunda hayal kırıklığı yaşamayabilirsiniz.

Rüyada açık arttırma görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, iftiraya maruz kalınacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada parasının arttığını görmek kötü sözler duyulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada artemis tapınağı görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada altın fiyatının arttığını görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ard arda aynı kişiyi görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada maaşının arttığını görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada paranın arttığını görmek zorluklarını aşacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıllarının arttığını görmek makam sahibi olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments