Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ard arda aynı kişiyi görmek

Rüyada ard arda aynı kişiyi görmek

Rüyada ard arda aynı kişiyi görmek yeni bir adım atılacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ard arda aynı kişiyi gördüyseniz:

  • Her adımınızı hesaplayan veya planlayan, sizi kontrol altına almaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada ard arda aynı kişiyi görmek rahat bir dönem yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada ard arda sevdiğini görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına yorulur.

Rüyada arda turanı görmek yaraların merheminin bulunulacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada artemis tapınağı görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulur.

Rüyada açık arttırma görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, hayırlı adımlar atılacağına, hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada maaşının arttığını görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına inanılır.

Rüyada kıllarının arttığını görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sürekli tartışacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada paranın arttığını görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments