Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu kıllı görmek

Rüyada kolu kıllı görmek

Rüyada kolu kıllı görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine işarettir.

Rüyada kolu kıllı gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler veya bildiğiniz şeyler hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak.

Rüyada kol altı kılı görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunun altında kıl görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada kol altında kıl görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada kolunda kıl görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol kıllarını kesmek acılarını dindireceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, bazı sırların açığa çıkacağına inanılır.

Rüyada kollarında kıl görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol altını kıllı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına alamet eder.

Rüyada kolda kıl görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments