Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda kıl görmek

Rüyada kolunda kıl görmek

Rüyada kolunda kıl görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, sıhhat ve moral bulacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda kıl gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kolda kıl görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol altını kıllı görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, borçlarının hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolu kıllı görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine inanılır.

Rüyada kolunun altında kıl görmek esenliği bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolları kıllı görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada kolun kıllandığını görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol altında kıl görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, insanlara iş öğreteceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kollarında kıl görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments