Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltukda oturmak

Rüyada koltukda oturmak

Rüyada koltukda oturmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada koltukda oturmak gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi korumalısınız, bazı zorlanmalar sözlerinizi yerine getirmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada koltuğa ters oturmak istediği gibi bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalettir.

Rüyada müdür koltuğuna oturmak hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patron koltuğuna oturmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Rüyada deri koltuğa oturmak hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Rüyada yolcu koltuğuna oturmak kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine işarettir.

Rüyada siyah koltukta oturmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada bir koltukta oturmak psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz koltuğa oturmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, helal kazanç elde edileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments