Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk oturmak

Rüyada koltuk oturmak

Rüyada koltuk oturmak patlama noktasına geleceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, sonradan da çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk oturmak gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Rüyada müdür koltuğuna oturmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada rahat koltuğa oturmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalettir.

Rüyada arabanın ön koltuğuna oturmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada koltuğa oturduğunu görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, imkânlarının da genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada arabada arka koltukta oturmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada koltukda oturmak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk oturmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalettir.

Rüyada deri koltukta oturmak ilk etapta durumu kaldıramayacağına, hayra ve esenliğe, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments