Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk atmak

Rüyada koltuk atmak

Rüyada koltuk atmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk atmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada koltuk atmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada evden koltuk atmak evine bereket geleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kıllarını görmek ondan şifa göreceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk kırıldığını görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet eder.

Rüyada evden koltuk çıkarmak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil koltuk takımı görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, güzellik ve hayır geleceğine rivayet eder.

Rüyada pembe renk koltuk görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments