Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altını aldığını görmek

Rüyada koltuk altını aldığını görmek

Rüyada koltuk altını aldığını görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, suçlamalardan aklanılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada koltuk altını aldığını gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmanız şart görünüyor.

Rüyada koltuk altını aldığını görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının koltuk altı kılını görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, arkasından gıybet edeceğine inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, amaçlarına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek zenginliğinin süreceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı traşı olmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı öpmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalettir.

Rüyada koltuk altı kılını almak isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments