Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılların uzamasını görmek

Rüyada kılların uzamasını görmek

Rüyada kılların uzamasını görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada kılların uzamasını gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyi şansa güvenerek çözmek kolay olmayabilir.

Rüyada kılları uzamış görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada uzamış kıl görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıl uzaması görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulur.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılların uzamasını görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçların çok uzamış görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, gülmeye hasret kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilin uzaması görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments