Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarını kıllı görmek

Rüyada kollarını kıllı görmek

Rüyada kollarını kıllı görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kollarını kıllı gördüyseniz:

  • Bekar bir insansanız hiçbir duygusal olaya başlamamalısınız.

Rüyada kol altı kılı görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kolunun kıllarını almak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, batıl amele delalet etmektedir.

Rüyada kolda kıl görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kollarının kıllı olduğunu görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine inanılır.

Rüyada kol kıllarını kesmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kollarında kıl görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kötüyse düzeleceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada koldan kıl koparmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada koldaki kılları görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments