Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun kıllarını almak

Rüyada kolunun kıllarını almak

Rüyada kolunun kıllarını almak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sırların ortaya çıkmasına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, varolan borçların ödeneceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun kıllarını almak gördüyseniz:

  • Geçmişe dönük hislerinizin yeniden ortaya cıkması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada kollarının kıllandığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada kolda kıl çıktığını görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine yorulur.

Rüyada kol kılı görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine yorulur.

Rüyada koldan kıl koparmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kendine döneceğine delalet eder.

Rüyada kollarında kıl görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda kıl görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, hoşluk içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda beyaz kıl görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada kol altını kıllı görmek lüks, konfor içinde olacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments