Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koldan kıl koparmak

Rüyada koldan kıl koparmak

Rüyada koldan kıl koparmak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Rüyada koldan kıl koparmak gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kolu kıllı görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yüzüne kan geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun kıllarını almak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada koldan kıl temizlemek malında azalmaya, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kollarının kıllı olduğunu görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda kıl görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işarettir.

Rüyada koldaki kılları görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, saygının hiç eksik olmayacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda kıl çıktığını görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı kol görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments