Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kola çalmak

Rüyada kola çalmak

Rüyada kola çalmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, işlerinden de geri kalacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, konfor içinde olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, rahat bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kola çalmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek konular nedeniyle tartışmalı durumların içerisine girmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada kola çalmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada kola şişesi görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Rüyada kola kutusu görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kana kana kola içmek iş yaşantısında hırslanacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kola iğne vurulmak rüya sahibinin muradına ereceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kola girmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kola altın bilezik takmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kola altın saat takmak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments