Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kola iğne vurulmak

Rüyada kola iğne vurulmak

Rüyada kola iğne vurulmak yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, kafasını toparlayamayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada kola iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yardım almak üzeresiniz.

Rüyada kola iğne vurulmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada kola iğne yapmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kola görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle kol kola girmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine inanılır.

Rüyada kola yazı yazmak ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle kol kola gezmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına işaret eder.

Rüyada kola ağda yaptırmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kola saat takmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments