Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol kıllarını almak

Rüyada kol kıllarını almak

Rüyada kol kıllarını almak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada kol kıllarını almak gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı veya yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenmeyi bir tarafa bırakmanız çok önemli fırsatları kaçırmanız anlamına geliyor.

Rüyada kolu kıllı görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol altı kılı görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada kolunun altında kıl görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine yorulur.

Rüyada kollarının kıllarını almak kötü hastalıkların iyileşeceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine inanılır.

Rüyada kol altında kıl görmek çalışmalarının artacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koldaki kılları görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine alamet eder.

Rüyada kollarının kıllı olduğunu görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada kollarını kıllı görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments