Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantamın kaybolduğunu görmek

Rüyada çantamın kaybolduğunu görmek

Rüyada çantamın kaybolduğunu görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çantamın kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var.

Rüyada çanta kaybolmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada çantamın kaybolduğunu görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalettir.

Rüyada çantasının kaybolduğunu görmek kendine döneceğine, helal rızka kavuşacağına, başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol çantasının kaybolduğunu görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çantanın kaybolduğunu görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet eder.

Rüyada çantası kaybolmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çanta kaybolduğunu görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işarettir.

Rüyada ayakkabını kaybolduğunu görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, esenliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments