Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantası kaybolmak

Rüyada çantası kaybolmak

Rüyada çantası kaybolmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, zafer elde edileceğine, ağız tadının bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çantası kaybolmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya evinizle ilgili konulara daha hassas yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada çantasının kaybolduğunu görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çanta kaybolduğunu görmek onlarla arasının açılacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, onun zamanını çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çantası kaybolmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kol çantasının kaybolduğunu görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada çanta kaybolmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada çantanın kaybolduğunu görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına delalet eder.

Rüyada çantamın kaybolduğunu görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, faydalı şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin kaybolduğunu görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments