Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kocanla evlendiğini görmek

Rüyada kendi kocanla evlendiğini görmek

Rüyada kendi kocanla evlendiğini görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kocanla evlendiğini gördüyseniz:

  • Her ne kadar üzücü olsa da, geçmişi hatırlamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kocayla yeniden evlenmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski kocayla evlenmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi kocanla evlendiğini görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanla evlendiğini görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasıyla yeniden evlendiğini görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek işlerinin sarpa saracağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yeni projelere atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments