Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayla tekrar evlendiğini görmek

Rüyada kocayla tekrar evlendiğini görmek

Rüyada kocayla tekrar evlendiğini görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalet eder.

Rüyada kocayla tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi belli seçimler yapmak zorunda hissedebilir ya da sert kararlarınız yüzünden suçluluk hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada eski kocayla tekrar evlenmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kocasıyla tekrar evlenmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, dileklerin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasıyla tekrar evlendiğini görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, ömür boyu başarılı olacağına inanılır.

Rüyada tekrar kocasıyla evlenmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada kocayla tekrar evlendiğini görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocayla tekrar evlenmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kocasıyla tekrar evlenmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının ölüp tekrar dirildiğini görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments