Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasından çiçek almak

Rüyada kocasından çiçek almak

Rüyada kocasından çiçek almak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasından çiçek almak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Rüyada kocasından çiçek almak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kocanın eski eşini görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, gelir elde edeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada eski kocayla yatmak hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, şansının döneceğine, tebrik edileceğine işaret eder.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada kocası tarafından öldürülmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kötü gününden de geri duracağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın ölümünü görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kocaya kaçtığını görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments