Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını kovmak

Rüyada kocasını kovmak

Rüyada kocasını kovmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, üzüntülü haberler alacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, işlerinde aksama olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, sağlık ve şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada kocasını kovmak gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, kurumsal, sağlıkla veya parayla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir, lüzumlu hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada kocasını kovmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocayı kovmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına işaret eder.

Rüyada kocasını evden kovmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada aslan kovmak elinden gelen herşeyi yapacağına, maddi anlamda güçleneceğine, yeni bir eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evden kovmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada domuzu kovmak hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Rüyada yılanı evden kovmak umduklarını bulamayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet eder.

Rüyada fareyi kovmak aile huzurunuzun bozulacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments