Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaya yalvarmak

Rüyada kocaya yalvarmak

Rüyada kocaya yalvarmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaya yalvarmak gördüyseniz:

  • İmajınızı kuvvetlendiren işler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada kocaya yalvarmak sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına yorulur.

Rüyada kocasına yalvardığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına işaret eder.

Rüyada eski kocaya yalvarmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yaşamının uzun olacağına alamet eder.

Rüyada eşine yalvardığını görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine ağlayarak yalvarmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yalvardığını görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, yükünün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada azraile yalvarmak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşine yalvarmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments