Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine yalvardığını görmek

Rüyada eşine yalvardığını görmek

Rüyada eşine yalvardığını görmek işlerin sürekli artacağına, hasta ve üzgün olacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, başarının garantileneceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, ele geçen kazancın azalacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada eşine yalvardığını gördüyseniz:

  • Kendini daha fazla düşünmen sevdiğin ile arandaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Rüyada eşinin yalvardığını görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, zor zamanların geride kalacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine yorulur.

Rüyada eski eşinin yalvardığını görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, başa iş açacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşine yalvarmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada eşine yalvardığını görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski kocaya yalvarmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kötü günler yaşanacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işaret etmektedir.

Rüyada birine yalvardığını görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insana yalvarmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaya yalvarmak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments