Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yalvardığını görmek

Rüyada sevgilinin yalvardığını görmek

Rüyada sevgilinin yalvardığını görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin yalvardığını gördüyseniz:

  • Elinize geçen her bilgiye inanmamalı, kendi test mekanizmalarınızı da kullanmalısınız.

Rüyada sevgilinin yalvardığını görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye yalvarmak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yalvardığını görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye yalvarmak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisine yalvarmak fesat ve kötü kimselerden olacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye yalvardığını görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada birine ağlayarak yalvarmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski kocaya yalvarmak işinde dar boğaza gireceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments