Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azraile yalvarmak

Rüyada azraile yalvarmak

Rüyada azraile yalvarmak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, itibar göreceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada azraile yalvarmak gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçilikten uzak planlar yapan kişiler olabilir.

Rüyada öğretmene yalvarmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalettir.

Rüyada eşine yalvardığını görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliye yalvarmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisine yalvarmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yanlış adımlar atacağına, yüksek moral sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada ölmemek için yalvarmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına yalvarmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine yalvarmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının yalvardığını görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments