Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımın uzadığını görmek

Rüyada saçımın uzadığını görmek

Rüyada saçımın uzadığını görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada saçımın uzadığını gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Rüyada saçın uzadığını görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin saçının uzadığını görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçları uzamak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine işarettir.

Rüyada saçı uzamak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına delalettir.

Rüyada aynada saçının uzadığını görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya işarettir.

Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalettir.

Rüyada eşinin saçlarının uzadığını görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin saçının uzadığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments