Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını hasta görmek

Rüyada kocasını hasta görmek

Rüyada kocasını hasta görmek keyfinin kaçacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, fakir çocukları giydireceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını hasta gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Rüyada kocanın hastalandığını görmek alanında marka bir isim olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının hastalandığını görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını hasta olduğunu görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kocasının hasta olduğunu görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, bereketin ve verimin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını hasta görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocayı hasta görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, evindeki huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanı hasta görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın hasta olduğunu görmek elinin darlaşacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments