Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını hasta olduğunu görmek

Rüyada kocasını hasta olduğunu görmek

Rüyada kocasını hasta olduğunu görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kocasını hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Gelişmenizi, ilerlemenizi veya yönünüzü değiştirmenizi sağlayabilecek bir şans yakalayabilirsiniz.

Rüyada kocanın hastalandığını görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını hasta olduğunu görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına yorulur.

Rüyada kocayı hasta görmek sıkıntıya düşeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının hasta olduğunu görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kocasını hasta görmek nimet ve berekete ereceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının hastalandığını görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanı hasta görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kocanın hasta olduğunu görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments