Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın hastalandığını görmek

Rüyada kocanın hastalandığını görmek

Rüyada kocanın hastalandığını görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, sağlığının bozulmayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın hastalandığını gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmekte fayda var.

Rüyada kocanın hastalandığını görmek sevilip sayılacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kocasını hasta olduğunu görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalettir.

Rüyada kocanın hasta olduğunu görmek itibarının ve makamının artacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, verimli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını hasta görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada kocasının hastalandığını görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine rivayet eder.

Rüyada kocayı hasta görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, varlıklı kimse olacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kocanı hasta görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine işarettir.

Rüyada kocasının hasta olduğunu görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments