Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının evleneceğini duymak

Rüyada kocasının evleneceğini duymak

Rüyada kocasının evleneceğini duymak hayırlı kişilerle tanışılacağına, herkesten ileriye gideceğine, bir anda yükseleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının evleneceğini duymak gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, kariyerinizi veya belli bir ilişkinizi ilgilendiren bir konu henüz kapanmadı, son sayfa gelene kadar bekleyin.

Rüyada kocasının evleneceğini duymak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kocasının sesini duymak elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, ayrılık yaşanacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın öldüğünü duymak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, büyük bir üne sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını öldüğünü duymak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet eder.

Rüyada kocanın sesini duymak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının öldüğünü duymak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının aldattığını duymak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanı evlenmiş görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hileye, fesada bulaşacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments