Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek

Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek

Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini gördüyseniz:

  • Birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, uzun ve hayırlı bir ömre alamet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla evlenirken görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada eve cenaze getirmek sorunların tatlıya bağlanacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada eve kedi getirmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü eve getirmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada eve köpek getirmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, nasibin bollaşacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada eve su getirmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, sevdiğine kavuşacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments