Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının küpe taktığını görmek

Rüyada kocasının küpe taktığını görmek

Rüyada kocasının küpe taktığını görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, başına türlü işler geleceğine delalettir.

Rüyada kocasının küpe taktığını gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Rüyada kocasının küpe taktığını görmek ticaretinin ilerleyeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin küpe taktığını görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun küpe taktığını görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının küpe taktığını görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin küpe taktığını görmek borçlarının hafifleyeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada mavi küpe taktığını görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına yorulur.

Rüyada erkeğin küpe taktığını görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil küpe taktığını görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, moralinin bozulacağına, büyük kayıplara uğrayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments