Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuzu kovmak

Rüyada domuzu kovmak

Rüyada domuzu kovmak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, güvensizliğini yeneceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada domuzu kovmak gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı açık etmemeye çalışmalısınız.

Rüyada domuzu kovmak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada evden domuz kovmak çok büyük miktarda para kazanacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada domuz kovmak işten yana kısmetinin kapanacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına delalettir.

Rüyada dilenciyi kovmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, bir yandan cenaze olacağına, bazı sırların açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin kovmak sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, huzurlu hissedileceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada insan kovmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Rüyada fareyi kovmak sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kovmak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments