Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanızı başkasıyla görmek

Rüyada kocanızı başkasıyla görmek

Rüyada kocanızı başkasıyla görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, iyi zamanlar geçireceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kocanızı başkasıyla gördüyseniz:

  • Size yakın kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sizleri bir arada nelerin tuttuğu veya hangi konularda anlaştığınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

Rüyada kocasıyla uyumak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını mahkum görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, terslik yaşayacağına yorulur.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının kocasını aldattığını görmek büyük rahatlık yaşanacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, zorlukların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaya tokat atmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalet eder.

Rüyada kocasıyla telefonla konuşmak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kocasının bayıldığını görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısını aldatan koca görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments