Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını mahkum görmek

Rüyada kocasını mahkum görmek

Rüyada kocasını mahkum görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, dertlerinin sona ereceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işarettir.

Rüyada kocasını mahkum gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kocasını mahkum görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sorunlarını aşacağına alamet eder.

Rüyada ölüme mahkum edilmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulur.

Rüyada hapse mahkum olmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak çok sıkıntılı bir hal alacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın mahkum görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, bolluğun ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada mahkum olduğunu görmek strese gireceğine, gergin olacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya delalettir.

Rüyada mahkum arabası görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işarettir.

Rüyada mahkum edilmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments