Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman balıklar görmek

Rüyada kocaman balıklar görmek

Rüyada kocaman balıklar görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kocaman balıklar gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Rüyada kocaman bir balık görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, başarıya ulaşacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman yunus balığı görmek kazancının yerine gelmesine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına işarettir.

Rüyada kocaman balık görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman balıklar görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, hem eğleneceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulur.

Rüyada kocaman balık yakalamak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bazı konularda önayak olunacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada denizde kocaman balık görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine işarettir.

Rüyada kocaman balık tutmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman köpek balığı görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments