Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan öküz görmek

Rüyada uçan öküz görmek

Rüyada uçan öküz görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, onu dinleyeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada uçan öküz gördüyseniz:

  • Şu sıralar alışveriş yapabilir, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Rüyada uçan öküz görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işaret eder.

Rüyada öküze su vermek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına delalet eder.

Rüyada öküzden süt sağmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada öküz kavgası görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, kinin ve nefretin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada öküz ve boğa görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, imkânların çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada öküzün doğurduğunu görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada öküz kovaladığını görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öküz eti görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments