Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman balık görmek

Rüyada kocaman balık görmek

Rüyada kocaman balık görmek ana baba dualarının alınacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman balık gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklarla veya problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada kocaman balık yakalamak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, kimseden korkmayacağına, güçten düşeceğine yorulur.

Rüyada kocaman balık görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada kocaman yunus balığı görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman bir balık görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman köpek balığı görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret eder.

Rüyada kocaman balık tutmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, umutsuzluğa düşeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada kocaman balıklar görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet eder.

Rüyada denizde kocaman balık görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments