Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocadan ayrıldığını görmek

Rüyada kocadan ayrıldığını görmek

Rüyada kocadan ayrıldığını görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yakında hedefine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocadan ayrıldığını gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada kocadan ayrıldığını görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kocadan ayrılmak çok üzüntü yaşayacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocadan boşandığını görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocadan para istemek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada kocadan kaçmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, haram mal yiyip içeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocadan altın almak ticaretinin hızlanacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada kocadan çiçek almak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalettir.

Rüyada kocadan saklanmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments