Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kobra yılan görmek

Rüyada sarı kobra yılan görmek

Rüyada sarı kobra yılan görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet eder.

Rüyada sarı kobra yılan gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada sarı kobra yılanı görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Rüyada sarı kobra yılan görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada kobra yılan öldürmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada denizde kobra yılanı görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, tüm isteklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kobra yılanı görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kobra yılanı görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kobra yılanı görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kobra yılanı görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments