Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfakta klozet görmek

Rüyada mutfakta klozet görmek

Rüyada mutfakta klozet görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mutfakta klozet gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda ikna etmek zor olabilir.

Rüyada mutfakta klozet görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozeti temizlemek kendi işinin sahibi olunacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada klozette su görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada klozete su dökmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırık klozet görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yeni klozet görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, maneviyatının çökeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada klozette yılan görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, hayır vereceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşmış klozet görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments