Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızmak dövmek

Rüyada kızmak dövmek

Rüyada kızmak dövmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, ileri gideceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kızmak dövmek gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Rüyada kızmak dövmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneme kızmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadına kızmak muradınıza ereceğinize, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye kızmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına işarettir.

Rüyada birisine kızdığını görmek hükmünün geçmeyeceğine, güzel günler yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada misafire kızmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada anneye kızdığını görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızdan çiçek almak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments