Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızdan çiçek almak

Rüyada bir kızdan çiçek almak

Rüyada bir kızdan çiçek almak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada bir kızdan çiçek almak gördüyseniz:

  • Bazı sorunlar imajınıza zarar verebilir veya toplum içerisindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilir.

Rüyada bir kızdan çiçek almak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada kızdan telefon numarası almak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada kayınvalideye kızmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada misafire kızmak kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret eder.

Rüyada babaya kızdığını görmek memur ise terfi edeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada birinin size kızdığını görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiye kızmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Rüyada anneye kızmak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments