Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının kaka yaptığını görmek

Rüyada kızının kaka yaptığını görmek

Rüyada kızının kaka yaptığını görmek tüm sorunlarının biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına yorulur.

Rüyada kızının kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Devamlı hareket halinde olmanız gerekebilir.

Rüyada kızının kakasını görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada kızının kaka yaptığını görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada ördek kakası görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek kakası yemek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yanlışlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada leğene kaka yapmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine yorulur.

Rüyada yerlere kaka yapmak işlerinin gerileyeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada yaptığı kakayı temizlemek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fil kakası görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments